Çfarë mendoni ju: Më mirë është të keni vagjinë apo penis? (Video)

Lufta ndërmjet çifteve, e cila vazhdon që kur ekziston bota dhe jeta, tani mund të ketë fitimtarin, së paku kur është fjala për anën ...

Lufta ndërmjet çifteve, e cila vazhdon që kur ekziston bota dhe jeta, tani mund të ketë fitimtarin, së paku kur është fjala për anën praktike.

Që kur kemi qenë të vegjël kemi mësuar leksionin që vajzat ndryshojnë nga meshkujt për shkak se nuk kanë bebilushin.
Mirëpo, a është kjo përparësi apo mangësi? – transmeton Telegrafi
Shikoni se si kanë gjykuar pjesëtarët e të dy gjinive kur është fjala për raportin e gjenitaleve ndaj ushtrimeve, shkuarjes në tualet, mirëmbajtjes së higjienës apo shanset për të arritur orgazma. Pastaj vlerësoni vetë a është më mirë të jesh vëllai apo motra, përkatësisht a është mirë të kesh penis apo vagjinë. /Telegrafi/  

Related

Video 1027203382409300455

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item