Ziadin Sela: Vota në asnjë mënyrë të mos shkojë për BDI-në

Ziadin Sela kryetar i Komunës së Strugës, i pyetur për qëndrimin që do të mbajë ai dhe Dega e PDSH-së në Strugë në raport me zgjedhjet parla...


Ziadin Sela kryetar i Komunës së Strugës, i pyetur për qëndrimin që do të mbajë ai dhe Dega e PDSH-së në Strugë në raport me zgjedhjet parlamentare të së dielës, në kushtet kur elektorat i këtij subjekti politik mund të ishte në pritje të ndonjë mesazhi në këtë drejtim, është përgjigjur se asgjë nuk ka ndryshuar nga ajo që është deklaruar në konferencën e fundit për shtyp për këtë çështje, përpos, që siç thotë ai, që vota në asnjë mënyrë të mos shkojë për BDI-në.
“Dega e PDSH-së në Strugë i qëndron besnik qëndrimit të shprehur më parë se ka shpallur moratorium, apo ka “ngrirë” të gjitha aktivitetet e veta politike deri në përfundimin e zgjedhjeve parlamentare të prillit dhe se e nuk do mbajë asnjë lloj përgjegjësie mbi rezultatin e tyre” , ky është qëndrimi i shprehur nga një burim i afërm me kryetarin e Komunës së Strugës , ndërsa vetë Sela insiston në qëndrimin e shprehur nga Dega pas mbledhjes së saj, kur u bë publik qëndrimi për ngrirjen e aktivitetit të Degës për shkak të raporteve të krijuara midis saj dhe Kryesisë Qendrore të PDSH-së.

Related

Lajme 4843424108932818869

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item