VIDEO shokuese/ A janë këto prova se Assad po përdor prapë gaz helmues

Të tjera video, të siguruara nga Associated Press, tregojnë pasojat e përdorimit të një gazi helmues në Kfar Zeita në Siri. Kfar Ze...


Të tjera video, të siguruara nga Associated Press, tregojnë pasojat e përdorimit të një gazi helmues në Kfar Zeita në Siri.
Kfar Zeita është nën kontrollin e rebelëve, të cilët akuzojnë qeverinë se ka përdorur gazin klorinë.
Pamjët shokuese tregojnë gra, burra e fëmijë duke vuajtur nga pasojat e këtij gazi.
Ata kolliten dhe kanë vështirësi në frymëmarrje, ndërsa raportohet se tre persona kanë vdekur si pasojë e këtij gazi.
Aktivistët e opozitës, mjekët dhe banorët e zonës mbështesin pretendimet se qeveria po përdor gaz helmues.
Por qeveria e Bashar al- Assad mohon kategorikisht të ketë përdorur gaz.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item