SHBA prezenton armën super të fuqishme (VIDEO)

Marina Amerikane ka paraqitur planet për të vënë në veprim armët e para elektromagnetike, të cilat shpërthen eksplozivë në një distan...


Marina Amerikane ka paraqitur planet për të vënë në veprim armët e para elektromagnetike, të cilat shpërthen eksplozivë në një distancë më të madhe se 160 km dhe një shpejtësi shtatë herë më shpejtë se ajo e zërit.
Marinsat janë të bindur se kjo armë është “e ardhmja e luftimit detar” se kjo armë e re do të testohet në anijet luftarake të SHBA-ve në vitin 2016 .
Teknologjia e tillë u propozua për herë të parë në fillim të shekullit të 20-të , por deri më tani kostoja për të bërë armë të tilla ishte njëra ndër frenat e këtij projekti të madh/TetovaSot/

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item