Punëtori më fatlum i botës: paguhet 93 mijë dollarë për t’u argëtuar

Australi- Një djalë fatlum kalifornian bën një punë të cilën të gjithë do ta ëndërronin: paguhet për t’u argëtuar. I riu mban titullin...


Australi- Një djalë fatlum kalifornian bën një punë të cilën të gjithë do ta ëndërronin: paguhet për t’u argëtuar. I riu mban titullin “Shefi shakaxhi” i New South Wales-it në Australi. Detyra e tij është që udhëtojë në të gjithë Australinë për gjashtë muaj rresht dhe të argëtohet sa më shumë të mundet. Ky nëpunës jo i zakonshëm duhet gjithashtu të testojë çdo vend kulturor australian dhe ta promovojë atë.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item