Prorusët e Ukrainës kërcënojnë Kosovën (Video)

Nga fronti i Ukrainës grupi “Druzina”  dërgon mesazhe kërcënuese për Kosovën. Ata thonë se nuk i harrojnë krimet e NATO-s kundër serbëve në ...


Nga fronti i Ukrainës grupi “Druzina”  dërgon mesazhe kërcënuese për Kosovën. Ata thonë se nuk i harrojnë krimet e NATO-s kundër serbëve në Kosovë dhe se për çdo ukrainas dhe rus kudo në botë, Kosova është tokë serbe.
Anëtarët lëvizjes “Antimajdan”, grupi “Druzina”, që po luftojnë në qytetin jugor të Ukrainës, përmes një video kanë dërguar një mesazh për popullin serb, duke thënë se serbët, rusët dhe ukrainasit, janë një popull, sllav ortodoks, raportojnë mediat serbe, transmeton repotreri.
Forcave separatiste ruse në Ukrainë u janë bashkuar edhe shumë qytetarë nga Serbia.

Related

Video 5065872306118279603

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item