Procesi i mbledhjes dhe paketimit të bananeve (Video)

Të gjithëve na pëlqejnë bananet por e dini se cilët janë proceset që kalojnë bananet deri sa vijnë nga shtetet afrikane deri në tre...


Të gjithëve na pëlqejnë bananet por e dini se cilët janë proceset që kalojnë bananet deri sa vijnë nga shtetet afrikane deri në tregun tonë?!
Shihni videon e mëposhtme dhe do të shihni procesin e mbledhjes, pastrimit dhe paketimit të bananeve.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item