Për shqiptarët sallata, për maqedonasit investime të huaja (FOTO LAJM)

Deri sa janë në pushtet ata që  shqiptarëve u sugjerojnë të kultivojnë sallata dhe të ruajnë dhen, te pjesët e banuara me maqedonas vazhdi...

Deri sa janë në pushtet ata që  shqiptarëve u sugjerojnë të kultivojnë sallata dhe të ruajnë dhen, te pjesët e banuara me maqedonas vazhdimisht dërgojnë investime të huaja. 
Në foto ju sjellim një tabelë që tregon se në cilat pjesë të Maqedonisë janë bë investimet e huaja gjatë këtyre viteve. /Lajm

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item