Mban ligjerata fetare islame në prani të këtyre femrave (Video)

Sekti "Harun Yahia" ka përzier devotshmërin dhe pornografinë e butë. Madje disa thonë se antarët e këtij sekti janë të xhiruar ...

Sekti "Harun Yahia" ka përzier devotshmërin dhe pornografinë e butë. Madje disa thonë se antarët e këtij sekti janë të xhiruar të gjithë në një Orgy spo seks në grup dhe shantazhohen nëse tentojnë ta lëshojnë grupin.

Harun Yahia ka një kanal televiziv "A9" dhe ai vetë udhëheq një emision fetar, kurse shikoni në foto se nga çfarë femra shoqërohet në emisionin fetar.
Derisa ai flet për islamin, shoqërohet nga pesë bjonde seksi dhe të veshura në mënyrë provokative që nuk kanë të bëjnë aspak me moralin dhe me rregullat e fesë islame./Albtime/

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item