Magjistari që ka mahnitur tërë botën (VIDEO)

Show spektakli i talentëve në Britani “Britain’s Got Talent”,  zakonisht tërheq këngëtarë dhe  valltarë, por kjo nuk është si me rastin e ma...Show spektakli i talentëve në Britani “Britain’s Got Talent”,  zakonisht tërheq këngëtarë dhe valltarë, por kjo nuk është si me rastin e magjistarit 26 -vjeçar Darcy Oake, i cili arrinë të bëjë truke të mahnitshme.
Darcy tërë jetën e tij është marrë me truke, ka specializuar truket me pëllumbat duke i nxjerrë ato nga duart, nga xhepat  dhe disa herë zogjtë shfaqen edhe nga askund.
Në çdo rast, juria dhe publiku në studio mbeten të habitur, poashtu me truket e tija ka tërhequr edhe vëmendjen e shikuesve në YouTube, videoja e të cilit brenda 4 ditëve ka arritur të grumbullojë mbi 5 milionë shikime./TetovaSot/

Related

Video 4764470203324775219

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item