LSDM nuk i njeh zgjedhjet

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në press konferencë ka njoftuar se opozita nuk i njeh rezultatet e këtyre zgjedhjeve parlamentare dhe p...


Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në press konferencë ka njoftuar se opozita nuk i njeh rezultatet e këtyre zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale, pavarësisht rrezulltatit.
Zoran Zaevi ka numëruar një sërë manipulimesh dhe keqpërdorimesh jo vetëm në ditën e zgjedhjeve, por në të gjithë procedurën zgjedhore, përfshi edhe fushatën dhe elementet e tjera.
LSDM-ja i ka vlerësuar zgejdhjet si kriminale dhe ka kërkuar formimin e një qeverie teknike e cila do të organizojë sërish zgjedhje fer dhe demokratike.

Related

Lajme 2677444526659734030

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item