Kini kujdes: Mashtrim i ri me mesazhe telefonike

Mesazh i ri mashtrues po qarkullon në Maqedoni, shkruan portali MKNeës. Përdoruesit marrin SMS porosi se gjoja janë fitues të ndonjë dh...


Mesazh i ri mashtrues po qarkullon në Maqedoni, shkruan portali MKNeës. Përdoruesit marrin SMS porosi se gjoja janë fitues të ndonjë dhurate. Mesazhi është i shkruar në maqedonisht dhe me alfabetin qirilik. Që ta konfirmoni dhuratën tuaj duhet të thirni në numrin që është në mesazh.
Kini kujdes sepse nëse thirni atë numër jo vetëm që do t’ju marin një shumë të madhe parashë por vazhdimisht do vashdojnë t’ju marin para nga llogaria juaj pa marë parasyshë a jeni Pripejd apo Postpejd.
Numri telefonik është nga nga Ishulli në oqeanin paqësor, Nauru./Shqipmedia

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item