Kinë, breshka që pi katër cigare në ditë

E keqja dhe mizoria njerëzore ndaj kafshëve me të vërtetë që nuk paska kufi! Në Kinë, jeton një breshkë që pi 10 cigare në ditë. “Ka...


E keqja dhe mizoria njerëzore ndaj kafshëve me të vërtetë që nuk paska kufi!
Në Kinë, jeton një breshkë që pi 10 cigare në ditë. “Kafsha është aq shumë e varur nga nikotina saqë kur ka nevojë të tymosë, fillon të dridhet, të lëviz, dhe të “fërshëllej” sigurisht në mënyrën e saj”, ka thënë kujdestari që merret me të. Një kuzhinier lokal, Tang, shpjegon se gjithçka filloi dy muaj më parë, kur breshka nisi të mos preferonte racionin e saj të zakonshëm të peshkut.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item