Ja si shpërthen makina me gaz (VIDEO)

Ky është momenti shokues kur një makinë, që punon me gaz, shpërthen në mes të rrugës për shkak se ishte mbinxehur në trafik. Video ...


Ky është momenti shokues kur një makinë, që punon me gaz, shpërthen në mes të rrugës për shkak se ishte mbinxehur në trafik.
Video është realizuar në Rusi dhe duket se impianti i gazit ishte përshtatur në mënyrë amatore.
Dy personat që ishin në makinë i mbijetuan shpërthimit, por kanë humbur dëgjimin.

Related

Video 2042581396461394320

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item