Ja çndodh kur miu futet në tren (VIDEO)

Papritmas, është shfaqur një miush mes pasagjerëve dhe kjo ka sjellë menjëherë panik. Momente paniku të ndërthurura me ilaritet, në...


Papritmas, është shfaqur një miush mes pasagjerëve dhe kjo ka sjellë menjëherë panik.
Momente paniku të ndërthurura me ilaritet, në metronë e New Yorkut, kur në një moment, papritmas, është shfaqur një miush mes pasagjerëve. Kaq ka mjaftuar që të gjithë të alarmohen, madje duke hipur edhe mbi sedilje, teksa disa të tjera thjesht kanë ngritur këmbët nga frika e… brejtësit.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item