Femra me te pasme seksi në pompat e benzinës! (VIDEO)

Kur ajo që mbush benzinën është me forma kaq të bëshme, atëherë edhe “rreziku” është i madh… Gjetje vërtet e goditur e disa pikave ...


Kur ajo që mbush benzinën është me forma kaq të bëshme, atëherë edhe “rreziku” është i madh…
Gjetje vërtet e goditur e disa pikave të karburantit në Venezuelë. Video e filmuar në një pikë të tillë ka sjellë komentet entuziaste dhe disi kundërshtuese të qindra shoferëve. Po, sepse kur ajo që mbush benzinën është me forma kaq të bëshme, me të vërtetë që rreziku i shpërqendrimit deri edhe të mos vihet re as sesa shkon kosto e karburantit.

Related

Video 3118635236172455118

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item