Dhjetë gjërat që mund ta shkatërrojnë jetën në Tokë (Video)

Kur mendojmë më mirë për botën në të cilën jetojmë dhe kushtet kozmike që na rrethojnë, është një mrekulli se si në të vërtetë ekziston jeta...


Kur mendojmë më mirë për botën në të cilën jetojmë dhe kushtet kozmike që na rrethojnë, është një mrekulli se si në të vërtetë ekziston jeta në Tokë.

Në videon që ua përcjellim mund të shihni mënyrat me të cilat jeta mund të zhduket.
A do të na shfarosë inteligjenca artificiale? Apo ndoshta një super-vullkan si Yellowstone? Sëmundjet e shumta, fenomenet që janë çështje e jetës së përditshme në univers, apo ndoshta diçka tërësisht të re?
Për më shumë, shikojeni videon. /Telegrafi/ 

Related

Video 2582367586530274167

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item