“Anashkalimi” i Enver Hoxhës gjatë vizitës në Moskë (VIDEO)

Një delegacion i qeverisë shqiptare vizitoi Moskën në vitin 1957. Delegacioni i Bashkimit Sovjetik udhëhiqej nga Nikita Hrushov dhe Nikolai ...


Një delegacion i qeverisë shqiptare vizitoi Moskën në vitin 1957. Delegacioni i Bashkimit Sovjetik udhëhiqej nga Nikita Hrushov dhe Nikolai Bulganin ndërsa nga Shqipëria ishin Enver Hoxha dhe Mehmet Shehu.
Në shënimin e videos së publikuar nga “British Pathe”, emri i Enver Hoxhës nuk përmendet, por vetëm ai i Mehmet Shehut. Edhe kamera ka në fokus Shehun dhe jo Hoxhën.

Related

Video 1953193575198406538

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item