Zyrtare, fiton PPD-ja e Arben Rusit

Zyrtarisht mësohet se pas verifikimit nga ana e gjykatës të dokumentacionit për regjistrim dhe nënshkrimeve të dorëzuara nga ana këshill...


Zyrtarisht mësohet se pas verifikimit nga ana e gjykatës të dokumentacionit për regjistrim dhe nënshkrimeve të dorëzuara nga ana këshilli themelues të PPD -së partia e udhëhequr nga Arben Rusi i është dhënë vendimi për funksionim legal në skenën politike në Maqedoni. Sipas burimeve për TetovaSot tashmë është përmbyllur procesi juridik i regjistrimit të PPD-së.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item