VIDEO/ Tjetër provokim nga Agimi i Artë: “Një shqiptar” dhe vijnë breshëritë e plumbave

Një tjetër video shokuese kundër shqiptarëve nga anëtarët e partisë neonaziste “Agimi i Artë”. Sipas News24, videoja është gjetur n...


Një tjetër video shokuese kundër shqiptarëve nga anëtarët e partisë neonaziste “Agimi i Artë”.
Sipas News24, videoja është gjetur në kompjuterin e zëdhënësit të kësaj partie, Ilias Kasidiaris.
Në video shfaqet një person i maskuar dhe i armatosur, që bën qitje me pistoletë. Kur dikush thërret “një mace”, personi i armatosur qëllon. Por kur thirrja shndërrohet në “një shqiptar”, atëherë shfaqen disa persona që qëllojnë me breshëri.
Kjo video vjen në kohën kur parlamenti po diskuton për heqjen e imunitetit për deputetët e kësaj partie.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item