Video e Rrallë e dëshmorëve të Kombit, Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu

Në faqen zyrtare në Facebook “UÇK” është lansuar një video e rrallë në të cilën shihen dëshmorët e Kombit, Zahir Pajaziti, Edmond Hox...


Në faqen zyrtare në Facebook “UÇK” është lansuar një video e rrallë në të cilën shihen dëshmorët e Kombit, Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu.
Një video e rrallë është lansuar në internet e tre dëshmorëve të Kombit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu.
Video, e cila është e gjatë 3 minuta e 42 sekonda dhe është lansuar nga faqja në Facebook “UÇK” , paraqet tre dëshmorët në një odë e cila nuk saktësohet se në cilin vend është.
Gjatë tërë videos ajo përcjellët me një këngë që i është kushtuar të tre dëshmorëve.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item