Shndërron veturat në makina bujqësore

Një pronar i një dyqani automjetesh të riparuara në Greqi, ka ardhur deri te ideja për modifikimin e veturave në mjete bujqësore. Pë...


Një pronar i një dyqani automjetesh të riparuara në Greqi, ka ardhur deri te ideja për modifikimin e veturave në mjete bujqësore.

Për shkak të krizës ekonomike në Greqi, mbi një milion vetura janë braktisur nga pronarët, të cilët nuk kanë mundur t’i shesin e as t’i paguajnë.
Kjo ka pasur pasojë edhe te mekanikët, të cilët kanë mbetur pa punë.
Ndërkaq, mekaniku Spyros Droulias nga Elisi i modifikon veturat që ato të jenë të shfrytëzueshme nga bujqit.
“Më pëlqen t’i kombinoj shërbimet praktike të një mjeti bujqësor me komoditetin e një veture dhe të bëj diçka interesante”, është shprehur ai. /Telegrafi/

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item