Rusia bllokon ueb-faqet që lidhen me Ukrainën

Agjencia për monitorimin e internetit në Rusi ka bllokuar 13 ueb-faqe që lidhen me lëvizjen e protestave në Ukrainë, për shkak të “përmb...


Agjencia për monitorimin e internetit në Rusi ka bllokuar 13 ueb-faqe që lidhen me lëvizjen e protestave në Ukrainë, për shkak të “përmbajtjes ekstremiste”. Roskomnadzor ka thënë se ka marrë urdhër nga Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm për të mbyllur faqet në rrjetin social rus Vkontakte. Agjencia ka thënë se faqet kanë promovuar aktivitetin e grupeve nacionaliste ukrainase dhe i ka akuzuar ato për inkurajimin e “aktivitetit terrorist”./rel

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item