Oficeri ukrainas duke iu kundërvënë ushtarëve rusë (video)

Një oficer ukrainas i u është kundërvënë dhjetëra ushtarëve rusë duke refuzuar t'i dorëzojë armët. "A jeni vërtetë serio...

Një oficer ukrainas i u është kundërvënë dhjetëra ushtarëve rusë duke refuzuar t'i dorëzojë armët.

"A jeni vërtetë serioz? Ju jeni në territorin tim" ka thënë oficer anonim.
Sic dihet trupat ruse tashmë ndodhen brenda territorit ukrainas por Rusia ende nuk e ka konfirmuar se bëhet fjalë për ushtarët e saj.
Pas tensioneve atje dhe ndërhyrjes ruse shtetet perëndimore kanë reaguar duke thënë se Rusia është duke kryer agresion duke paralajmëruar edhe sanksione ekonomike ndaj saj.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item