“Obama mbyll gojën”: intervista e gruas egjiptiane bëhet hit (Video)

Fushata elektorale në Egjipt, po shoqërohet me zhvillime të paparashikuara gjatë ditëve të fundit. Në portalet dhe rrjetet sociale ...


Fushata elektorale në Egjipt, po shoqërohet me zhvillime të paparashikuara gjatë ditëve të fundit.
Në portalet dhe rrjetet sociale po përhapet me shpejtësi një video, që shfaq protestën e një gruaje egjiptiane kundër presidentit amerikan, Barack Obama. Deklaratat e gruas janë bërë remix me një bazë tekno dhe janë transformuar në një hit.
“Dëgjo Obama. Ne jemi gratë egjiptiane. Mbylle gojën. Po, po. Morsi jo”, dëgjohet në video.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item