Në Kinë pulat kanë nisur të bëjnë vezë me … bisht

Një fshatar në Kinë mbeti i befasuar kur pa se pula e tij kishte bërë një vezë me bisht. Veza është pak më e madhe se veza normale dhe ka nj...

Një fshatar në Kinë mbeti i befasuar kur pa se pula e tij kishte bërë një vezë me bisht.
Veza është pak më e madhe se veza normale dhe ka një bisht të spërdredhur, që e bën më të kollajtë që ta thyesh.
Megjithatë kjo nuk është hera e parë që pulat në Kinë bëjnë vezë me bisht.
Një rast i ngjashëm ndodhi në vitin 2012.
Related

Lajme te rralla 5209469075571067340

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item