Michael Jacksoni në mes të përmbytjeve (VIDEO)

Videoja që po shini është realizuar në gjatë një përmbytje në Argjentrinë dhe një djalosh në mes të rrugës, e cila është mbuluar nga ...


Videoja që po shini është realizuar në gjatë një përmbytje në Argjentrinë dhe një djalosh në mes të rrugës, e cila është mbuluar nga uji nis të kërcejë si Michael Jackson.
Ai është filmuar nga disa shokët e tij dhe videoja është bërë shumë popullore në rrjetet sociale në internet. I veshur edhe si ylli i popit ai fillon të performojë në mes të ujit, pa e vrarë shumë mendjen për atë që po ndodh në qytet.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item