LSDM: Skenari i VMRO-BDI u realizua me sukses

Nismën e BDI-së për zgjedhje të parakohshme parlamentare të cilën VMRO DMPNE e pranoi sot me automatizëm, LSDM e ka quajtur si skenar dh...


Nismën e BDI-së për zgjedhje të parakohshme parlamentare të cilën VMRO DMPNE e pranoi sot me automatizëm, LSDM e ka quajtur si skenar dhe lojë e kurdisur e partnerëve qeveritarë VMRO dhe BDI. Sot, “opinioni në Republikën e Maqedonisë e ndoqi episodin e fundit nga seriali i aktrimit të konfliktit për nxitjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, premiera të cilit ishte në vitin 2011. Aktorët kryesorë sërish në rolet e njëjta, Nikolla Gruevski porositës, Ali Ahmeti ekzekutues”, thuhet në reagimin e LSDM-së./TetovaSot.com/

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item