Këngë kushtuar Menduh Thaçit (VIDEO)

Shqiptarët tani jo vetëm heronjëve të vdekur u këndojnë këngë, tanimë këngë kanë filluar të këndohen edhe për lidërt e partive, edhe ps...


Shqiptarët tani jo vetëm heronjëve të vdekur u këndojnë këngë, tanimë këngë kanë filluar të këndohen edhe për lidërt e partive, edhe pse ata janë akoma gjallë dhe aktiv në politik. Gati të gjithëve liderëve ju është kushtuar nga një këngë. Së fundmi në Youtube është lansuar edhe kënga kushtuar kryetarit të PDSH-së Menduh Thaçit

Follow Us

Popular Posts

item