Hit në Facebook:Kërkojnë nga Putini që Serbia t`i bashkohet Rusisë

Në hartë shihet Serbia me Republika Srpska dhe Malin e Zi dhe kërkohet t`i bashkohen Rusisë.Edhe Kosova nuk është hequr nga plani i ...Në hartë shihet Serbia me Republika Srpska dhe Malin e Zi dhe kërkohet t`i bashkohen Rusisë.Edhe Kosova nuk është hequr nga plani i tyre.

14 mijë serbë deri tani i janë bashkuar një faqeje në Facebook ku deklarohen për futjen e Serbisë në Federatën Ruse.

Për 12 ditë faqja “FB REFERENDUM – Putin, bashkangjitja edhe Serbinë” arriti të mbledh 14 mijë fansa dhe qëllimi është që me këtë iniciativë të bashkohen sa më shumë njerëz për ta bërë të mundshëm një skenar si ai i Krimesë që iu bashkua Federatës Ruse, shkruan Kurir./shkupipress

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item