E kapin peshkaqenin dhe e lëshojnë përsëri (VIDEO)

Disa studentë të Universitetit të Floridas arritën të kapnin një peshkaqen çekan 4 metra të gjatë që peshonte rreth 300 kilogramë. ...


Disa studentë të Universitetit të Floridas arritën të kapnin një peshkaqen çekan 4 metra të gjatë që peshonte rreth 300 kilogramë.
Studentët treguan se e kapën peshkaqenin me disa grepa e më pas e lanë përsëri të lirë. Arsyeja pse e lirua përsëri peshkaqenin është e thjeshtë.
“Ne nuk e e falim apo nuk e mbështesim vrasjen e çdo specie të peshkaqenit”, pohon grupi i studentëve.
Ata filmuan të gjithë pjesën që kanë dhe më pas liruan peshkaqenin. Ata e mbajtën kafshën jashtë detit për rreth 40 minuta përpara se ta kthenin në shtëpinë e tij.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item