Bill Clinton i rrethuar me prostituta

Bill Clinton me sa duket kësaj radhe e ka tepruar paksa – duke qenë i rrethuar me prostituta të vërteta. Ish-presidenti amerikan nd...


Bill Clinton me sa duket kësaj radhe e ka tepruar paksa – duke qenë i rrethuar me prostituta të vërteta.
Ish-presidenti amerikan ndoshta edhe s’e ka ditur se kush janë ato, por ju tregojmë se brunja në foto njihet me emrin Ava Adora ndërsa biondja si Barbie Girl ndërsa janë punëtore të bordelit “Bunny Ranch” në Nevada.
Sipas biografisë së publikuar në ueb-faqen e “Bunny Ranch”, thuhet se biondja është shumë fleksibile dhe është e specializuar në zhvirgjërime. E brunja “di si t’i kënaqë edhe meshkujt edhe femrat”.
Ende nuk dihet se si kjo treshe ka përfunduar së bashku në një fotografi të vetme në ngjarjen humanitare “Unite4Humanity”, ku Clinton, në mesin e shumë yjeve tjerë fliantopë, u nderua për kontributin e tij në çështje humanitare.

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item