Aksioni i policisë në Strumicë, arrestohen 13 persona (VIDEO)

Ne Strumice jane arrestuar 13 persona, ku 7 prej tyre jane doganier. Shtatë doganieret ne mesin e te cileve dhe udheheqesi I formac...


Ne Strumice jane arrestuar 13 persona, ku 7 prej tyre jane doganier.
Shtatë doganieret ne mesin e te cileve dhe udheheqesi I formacionit te procedurave doganore, ne kufirin kalimtar Novo Selle te Strumices, jane marre ne mengjes nga ana e policies gjat nje aksioni te madhe te MPB, kunder kontrabandes se mallrave te prodhimeve te tekstilit nga Bugaria, informojne nga Ministria e puneve te mbrendshme.
Ne polici perfunduan edhe 5 persona tek te cilet dyshohet se kane kontrabanduar mallin, thone nga MPB.
Aksioni ne Strumice akoma nuk ka mbaruar, policia ben kerkime neper butiqet e qytetit dhe rrethine per kapjen e mallit te kontrabanduar.

Follow Us

Popular Posts

item