Indi, ushtria në ndjekje të leopardit (Video)

Fillimisht ai u fut në hollin e një kinemaje, më pas në një bllok apartamentesh deri sa u zhduk nga sytë e spektatorëve të tmerruar. Ai doli...


Fillimisht ai u fut në hollin e një kinemaje, më pas në një bllok apartamentesh deri sa u zhduk nga sytë e spektatorëve të tmerruar.

Ai doli nga muret e një spitali të vjetër ushtarak dhe rendi drejt turmës së njerëzve duke lënduar gjashtë vetë.
Autoritetet mbyllën shkollat dhe kolegjet në Meerut, pasi lajmit se kafsha e egër gjendej në rrugët e qytetit.
Në kapjen e tij u angazhuan edhe forcat e ushtrisë. U desh ndërhyrja e ekspertëve të cilët mundën ta neutralizojnë atë përmes shigjetave qetësuesish. /Start/

Related

Video 1232672779789031613

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item