Kartela klinike e Edi Ramës 1991-1997 (pjesa e parë)/ Skizofreni agresive

Kryeministri aktual Edi Rama ka vuajtur nga sëmundje të rënda psiqike dhe është kuruar sistematikisht në pavionim e neurologjisë pranë...


Kryeministri aktual Edi Rama ka vuajtur nga sëmundje të rënda psiqike dhe është kuruar sistematikisht në pavionim e neurologjisë pranë spitalit pesë gjatë viteve 1991-1997. Më pas me rekomandim të komisionit mjekësor është dërguar në Paris për një trajtim më profesional dhe një terapie intensive. Sipas mjekve të neurologjisë pacienti i tyre në atë periudhë i cili nuk kishte status politik por ishte mik i familjes së drejtorit të spitalit dhe shefit të pavionit të neurologjisë u trajtua me konsideratë dhe përkushtim edhe për shkak të ndërhyrjeve të së jëmës Aneta e cila vlersohej si zonjë dhe grua fisnike nga personeli mjeksor. Përdorimi i dhunues ndaj nënës së tij dhe dy ish grave të asaj periudhe kishin detyruar autoritetet për t’ia nënshtruar pacientin Edi Rama edhe një kurë të vecantë mjeksore e cila më pas u vazhdua në Paris. Diagnoza e egzaminuar edhe nga personeli mjeksor është konsideeruar sic shihet edhe nga kartela klinike e pacientit si “skizofreni e thellë” me simtoma përdorimi dhune të shfaqur tek familjarët dhe të afërmit e tij. Skizofrenia pat shkaktuar depresion agresiv dhe luhatje në kujtesë që shfaqeshin me pagjumësi nga ana e pacientit Edi Rama.
Së shpejti do ribotojmë të plotë kartelën klinike të kryeministrit aktual Edi Rama dhe dosjen e plotë të pavionit neurologjisë  e cila u tentua të vidhet duke zhdukur vizitat e bëra nga pacienti Edi Rama nga viti 1990-1997. Pas një investigimi në arkivat e spitalit numër pesë po vihet në dispozicion një dosje voluminoze e cila do të publikohet së shpejti duke ruajtur anonimitetin e gazetarëve me qëlllim mbrojtjen e jetës së tyre. Edhe më parë nga shtypi i lirë dhe të përditshmet opozitare ka pasur copëza dhe botime të pjesëshme të këtij informacioni. Së shpejti për transparencë të publikut do u vemë në dispozicion kartelat e plota të pacientit Edi Rama por edhe të klinikës franceze në Paris. Për më shumë lexoni në foto detajet e para të karetëlës fillestare klinike të kryeministrit Edi Rama/opozita.com/

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

item