10 Gjëra të thjeshta që na bëjnë të lumtur

Harrojini makinat luksoze dhe pushimet e shtrejnta, ka gjëra më të thjeshta në jetë dhe situata të përditshme që na japin momentet më të më...


Harrojini makinat luksoze dhe pushimet e shtrejnta, ka gjëra më të thjeshta në jetë dhe situata të përditshme që na japin momentet më të mëdha të lumturisë. Nuk ka gëzim më të madh kur ju gjeni në xhepin e xhaketës lekë të harruara më parë. Një tjetër moment disfaksioni është kur ju njoftoheni se keni fituar një çmim në një konkurrs, që keni harruar të merrni pjesë. Ndër momente të tjera që na falin lumturi të jashtzakonshme janë gjetja e parave në rrugë, marrja e një shpërblimi të papritur. Këtu po listojmë 10 gjëra të thjeshta në jetë që mund të na falin lumturi:
  1. Gjetja  e parave në xhep të harruara
  2. Marrja e një shpërblimi pa e ditur shkakun
  3. Fitimi i një konkursi në të cilët ju keni harruar të bëheni pjesë
  4. Të kursyerit para në faturate shtëpisë
  5. Të fituarit në një biletë fati
  6. Shkoni te kasa e dyqanit dhe aty kuptoni se objekti juaj është shënuar
  7. Humbja e kileve
  8. Nuk keni dhimbje koke pas një nate të gjatë ku keni konsumuar shumë alkol
  9. Gjetja e parave në rrugë
  10. Të gjeni një vend në autobus kur shkoni në punë

Related

Suplement 4974060456034764457

Follow Us

Popular Posts

item