Suplemente[hot](3)

Shëndeti dhe bukuria[three](3)

Psikologji[dark](3)

Speciale[two]

Technology[oneleft]

Reportazhe[oneright]

Religjioni: Kush beson sëmuret më pak dhe jeton më mirë

Një studim shpjegon pse besimi në një fe i bën disa njerëz më elastikë në kohët e stresit dhe në sfidat e reja të punës duke i mbajtur të...

FOTO LAJM/ A do e zhysë akoma më shumë në kaos Turqinë ky plumb kokës?

Një ditë përpara se kryeministri turk Recep Tayyip Erdogan të vizitojë Gjermaninë, në Turqi janë rindezur protestat. Policia turke i...

Intelektualët pyesin: Ku janë Ahmeti e Gruevski për ta qetësuar popullatën?

Arta Tahiri Biljana Stavrova foto nga protestat: Robert Atanasovski Liderët e skenë politike shqiptare janë të heshtur pas n...

Pesë rregulla të arta për të jetuar pa keqardhje mbi të kaluarën

Më shumë se 30 për qind e njerëzve do të donin të jetonin përgjithmonë midis moshës 30 dhe 40 vjeç! Me fjalë të tjera, kjo do të t...

Mori 10 mijë kërcënime me vdekje, reporteri tërhiqet nga Turqia

Revista gjermane “Der Spiegel” ka tërhequr reporterin e saj nga Turqia, Hasnain Kazim, pasi mori kërcënime me vdekje, për shkak të nj...

Maqedonia rrezikohet nga incidentet nderetnike - VIDEO

Brenda një viti në Maqedoni janë regjistruar 116 incidente ndëretnike, prej të cilëve janë zbardhur vetëm 27. Këto të dhëna i ka publ...

Bedair Jashari, rrobaqepёsi i njohur shqiptar nё mes tё Manhattan-it

Erdhi në SHBA, në 1999, me 20 dollarë në xhep, tani numëron mes klientëve të tij një aradhë njerëzish të shquar Miliona njerёz nga...

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Connect Us

index